Mama  Safari
Hvem er Mama Safari ?                
 Inga Juel Johansen

Ja, man kan vel sige, at jeg er en moden pige født i 1944 i Vendsyssel, jeg er gift og har to voksne børn, og jeg elsker at rejse. Jeg var i mange år (38½) ansat i et luftfartselskab. Derfor fik jeg smag for at rejse verden rundt. 
Mit tilbud om at organisere rejser gælder stort set hele verden. Stort set alt klares, lige fra familieferie i Europa til kærlighedsferie i Thailand eller Vestindien. Bare spørg, så finder vi nok ud af noget. I de mange år jeg har rejst i Kenya og Tanzania, har jeg fået skabt nogle gode forbindelser, så jeg kan organisere safarier. Jeg skal ikke tjene på at organisere rejser. Jeg vil bare så gerne vise andre, hvor fantastisk det er, at være mellem alle de vilde dyr. Mine ture er i stor udstrækning  skræddersyede. Man kan stort set selv bestemme, hvornår og hvor længe, man vil rejse. Dette har selvfølgelig en smule indflydelse på prisen. 
Hvis du synes, at dette er noget for dig så skriv til mig.  Mailbox: info@mama-safari.dk. Du kan også i stedet anvende kontakt feltet på forsiden. Sædvanligvis vil jeg give jer en masse information, før I tager jeres beslutning. Der ligger en del information på siden med rejsetips, så jeg vil anbefale, at I læser den først. 


Dette var mens jeg stadig var arbejdsramt


Thompson's Fall Nyahururu

På hesteryg på Bornholm

Her med min mand Eyvind

Min datter Bente

Min søn Peter