Mama  Safari
BALLON FLYVNING OVER MASAI MARA            

BALLON FLYVNING OVER  MASAI MARA 

Besøgende i Maasai Mara eller i Serengeti kan opleve den sjældne følelse af ophidselse, ved at se de vilde dyr fra en varmluft-ballon. Gasbrændere bliver tændt og ballonen fyldes med varm luft, som langsomt hæver kurven. Før afgang foretages det sidste check, og passagererne kravler om bord i kurven til opstigning.
 

Ballonen stiger op lige før solopgang, hvor vinden på sletten stadig er kold. Når man er kommet i luften, bliver ballonen blæst tværs over det brede landskab af de herskende vinde. Bortset fra hvæsene fra brænderne er flyveturen over Maasai Mara eller Serengeti magisk stille. Piloten kontrollerer højden ved at blæse mere varm luft ind i ballonen. Nogle gange vil ballonen gå nedad for at give et bedre indtryk af de vilde dyr på sletten, og andre gange stiger den for at komme fri af trætoppene og den underliggende skov.
 Når flyveturen er slut, får passagererne serveret champagne morgenmad, komplet med blomster. Under et passende akacietræ er der dækket op med porcelæn og fine glas. Til allersidst tager man et game drive tilbage til lodgen, og muligheden for at se en løve flok eller en flok elefanter som man har set på flyveturen er til stede. Man er ofte i stand til at se fire af ” the Big Five” mens man er i luften. Man får udleveret et certificat efter turen.

Klokken er fem om morgenen og man er klar til start


Mama Safari stiger ud af bilen  


Påfyldningen er begyndt

Stadig mere varm luft  blæses ind i ballonen

Her ser vi pilotens hænder ved efterfyldning af varm luft

En lille flod fra oven


En af de andre balloner


To af dem


Vor egen skygge

Et ådsel og gribbe

To sjakaler kigger op til os
En sky topi

En baby elefantMama Safari er ude af kurven

Dette bord stod dækket da vi landede

her spiser vi morgenmad og drikker champagne. Der var ingen kaffe.


Her hyggesnakkes

Ved dette bord kunne du købe meget dyre souvenirs