Mama  Safari


Thailand
Dag 1   

Afhentning i Bangkok lufthavn og transfer til Royal River Hotel. Hotellet har flere gode restauranter, hvor i kan nyde aftensmaden.

Måltider: Ingen

Overnatning i Bangkok på Royal River Hotel

 
Dag 2 

Afhentning efter morgenmaden til en sejltur på klongerne (kanalerne) til Bang Yai, som er et autentisk område i Bangkok, og hvor næsten ingen turister kommer. Frokost på en lokal restaurant. Senere kommer I tilbage til hotellet. Afhentning om aftenen til Cruise på Chao Phraya floden med stor thai middag.

Måltider: Morgenmad, Frokost, Middag

Overnatning på Royal River Hotel

Dag 3 

Efter morgenmaden besøger I Wat Pho med den liggende Buddha. Han er 46m lang og 15m høj.
Efter Wat Pho besøges Grand Palace.  Husk nobel påklædning. Ingen badesandaler  skørt/bukser til knæene og  skuldrene dækket  (t-shirt med kort ærme er ok) - kan foretages modsat - derefter en tur i Chinatown

Måltider: Morgenmad, Frokost

Overnatning på Royal River Hotel


Dag 4

Dagen til egne gøremål indtil.
18:30 afhentning i lobbyen af guide & bil på Royal River Hotel. Kørsel til Baiyoke Sky Hotel.  19:00 Middagen er stor buffet med europæisk, japansk & thai retter.
Baiyoke Tower II, er det højeste hotel i Sydøstasien og det fjerde højeste hotel i verden med 673 værelser.
Bygningen er 304m høj eller 328m, hvis antennen på taget regnes med. I alt 85 etager og restauranten med det 3600  roterende gulv findes på 84'ende etage. Byggeriet fik sin afslutning 1997 og antennen blev tilføjet to år efter.
Måltider: Morgenmad, Middag

Overnatning på Royal River Hotel 

Dag 5 

Efter morgenmaden transport til lufthavnen og fly til Chiang Mai, hvor I hentes af jeres guide og I bliver kørt til hotel Suriwongse. Eftermiddagen bruges til besøg på det hellige bjerg Doi Suthep. Senere besøges håndværkssteder med bl.a. silkeorm og vævning. En sølvsmedje er også på programmet. Derefter går det tilbage til hotellet.

Måltider: Morgenmad

Overnatning: Suriwongse Hotel      Dag 6 

Klokken 0830 køres mod det nordligste punkt i Thailand. Undervejs besøges elefantlejren, hvor der er en times ridetur. Derefter sejltur med piskerismotorbåd på Nam Mae Kok floden, hvor langhals folket besøges (Padaung stammen). De er meget dygtige til at væve, så her kan man købe gode vævede ting. Herfra videre til byen Mae Sai, der er grænseby til Burma (Myanmar).

Måltider: Morgenmad, Frokost

Overnatning: Wang Thong Hotel        

 


Dag 7 


Efter morgenmaden køres til ”Den Gyldne Trekant” og der er besøg på opiumsmuseet og udsigtspunktet, hvorfra man kan se Laos & Burma. Fra Mekong flodens bred sejles der til Laos for et kort ophold. Senere køres til Chiang Rai, hvor I skal bo tæt ved natbasaren. Her slutter den guidede tur.

Måltider: Morgenmad

Overnatning : Wangcome Hotel    Dag 8   enten


Enten kan I bruge dagen til at gå rundt i Chiang Rai. Det bestemmer I (jeg skal bare vide, hvad I vælger)

Dag 8  eller


Eller I kan flyve fra Chiang Rai til Bangkok. Hotellet sørger for transport til lufthavnen. Derfra køres I til Hua Hin, hvor I bor på et meget lækkert hotel. Morgenmaden kan indkluderes, den koster 300 THB om dagen. Der er fin badestrand meget tæt ved. Der er transport ind til selve Hua Hin 2 gange daglig, nemlig klokken 11:00 og klokken 18:00. Så kan man spise eller handle alt efter eget ønske. I bestemmer hvor længe I vil være i Hua Hin.

Måltider: Bestilles hjemmefra

Overnatning: Baan Duangkaew Skulle dette være noget for dig/jer så send mig en mail og I vil modtage mere info og prisen

I tilbudet er medregnet: 

Hotel overnatning med daglig morgenmad, som nævnt i programmet.

Transfers ved transporter og udflugter.

Sightseeing med engelsktalende guider.

Entreer og bådtransport som beskrevet.

Fly Chiang Rai Bangkok

Måltider som beskrevet.

Specielle aktiviteter som beskrevet i programmet.

Tilbudet gælder ikke:


Internationale fly.       Kan skaffes hvis ønsket

Visum der hvor det behøves

Andre måltider samt drikkevarer.

Lufthavnsskatter/afgifter

Drikkepenge - ca. 30 kr per dag per person - eller tilsvarende mønt

Rejseforsikring

Personlige udgifter

Andre services, som ikke er nævnt i programmet og i  "I tilbudet er medregnet"