Mama  Safari
SWEETWATERS TENTED CAMP - OL PEJETA CONCERVANCY

Sweetwaters Telt Lejr

Sweetwaters Tented Camp ligger i hjertet af det privat ejede 24,000 acres store område kaldet  Sweetwaters Game Reserve, hvor man har en pragtfuld udsigt udover sletten til det snedækkede  Mount Kenya. Sweetwaters Tented Camp ligger kun to en halv times kørsel fra Nairobi. Alternativt ligger Nanyuki airstrip kun en time væk. Med udsigt til et oplyst vandhul, får lejrens gæster den uforglemmelige mulighed at opleve og fotografere dyrene i deres naturlige omgivelser.

 
Safari indlogering med mere i Sweetwaters Tented Camp i Kenya

 • Der er totalt 30 telte sammensat af 7 dobbelte, 19 twins og 4 triples. 10 af telte er rejst på en platform, 20 i jordhøjde. 10 ekstra senge kan rekvireres. 4 baby senge og 2 høje stole kan fås på forespørgsel. 25 ud af de 30 telte har front mod et stort vandhul og bagved dette det fantastiske syn af Mount Kenya. Bagved teltene i jordhøjde ligger de telte, der er rejst på en træ platform. Alle Sweetwaters telte har stråtag og er kolde selv på den varmeste dag. Hvert rummelige telt har en veranda med to lejrstole og et bord.
 • Sweetwaters Tented Camp har både sengelamper og lys I loftet, desuden et toiletbord, et skab med bøjler og en bænk til bagage. Der er også en paraply, kogt vand og glas, mosquito dræberspray og værelses friskopspray samt en lommelygte i hvert telt. Mosquito net og flapper dækker vinduerne og teltene har lynlås lukning på fronten. Hvert badeværelse er indrettet med bruser, toilet og vask med rindende varmt og koldt vand. Campen tilbyder shampoo, body lotion, bath og shower gel, og badekåber og friske nyvaskede håndklæder. Der er ingen stikkontakter i teltene.

Sweetwaters Tented Camp Spisning og afslapning

 • Rhino Restaurant: Befinder sig i hoved bygningen. Rhino Restaurantens vinduer lukker en masse lys ind og en skøn brise i det varme klima. Restauranten har udsigt til vandhullet. Menuen er en kombination af europæiske, asiatiske og afrikanske madretter, lavet af rigdommen af friske kenyanske produkter. Både morgenmad og frokost serveres i buffet stil, mens aftensmaden er en fem retters Table D'hôte, hvor man kan vælge hovedretterne. Restauranten har plads til 80 personer, og den er åben for morgenmad fra 7:00 til 9:00, frokost fra 12:30 til 14:30  og aftensmad fra 19:30 til 21:30. Børns tidlige aftensmad er fra 18:30 til 19:30.
 • Khashoggi Lounge: Befinder sig også i hovedbygningen. Khashoggi Bar er en komfortabel lounge opdelt i tre sektioner. 2 af disse har delt ildsted tændt fra 17:00 til 23:00, mens den tredje er i et anneks til Rhino Restaurant. Dette anneks har en lille veranda, som leder ind til  Waterhole Bar, og annekset er dekoreret i varme farver med puder og polstrede sofaer og tæpper. Eftermiddags te serveres her fra 16:00 til 17:30.
 • Waterhole Lounge: Hævet ca. 20 fod over jorden, har denne lounge udsigt til vandhullet og giver et fremragende view af de dyr, der kommer for at slukke tørsten. Waterhole Lounge er ideel til små cocktailparties eller middagsselskaber. Den kan rumme 30 personer. Private middage kan arrangeres for op til 12 personer.
 • Swimming Pool Veranda: ligger ved swimming poolen,  verandaen har et generøst grill sted. Området rundt om swimmingpoolen er godt til private cocktail parties, middage og grill fester. Grill middage bliver serveret på forespørgsel, og karry frokoster søndage, hvis vejret tillader det.   
 • Room Service: Room service tilbyder kun te/kaffe med vækning. Room service er ikke en normal service i Sweetwaters, men måltider og drikkevarer kan serveres på forespørgsel.

Rekreation og Safari Aktiviteter i Sweetwaters Tented Camp inkluderer:

 • Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary: Chimpanse reservatet er det eneste i Kenya. Besøgende kan nyde muligheden af at observere chimpanserne fra båd på Uaso Nyiro floden. Flodområdet er hjem for 26 forældreløse chimpanser. Her har man muligheden for at møde Poco, som tilbragte seks år indespærret i et lille fuglebur i en garage. Nu er Poco en køn tilfreds chimpanse som er i stand til at udforske sit nye hjem.
 • Badminton:  En lille badminton bane ligger lige ved poolen. 4 ketsjere kan lånes tillige med fjerbolde.
 • Bord Games: Scrabble og spillekort kan lånes i receptionen.
 • Game Watching: Det oplyste vandhul bliver besøgt af elefanter og andre dyr fra sletten, så som giraffer, zebraer og impalaer. Waterhole Bar er ideel til nattekigning, for dem der ikke ønsker at gå for langt fra deres telt.
 • Satellit Television: Der er fjernsyn i lounge området, hvor gæsterne kan følge med i de seneste nyheder eller se film. En børnekanal findes også, så ungerne kan se tegnefilm eller andre børnefilm.
 • Swimmingpool: En tjener bemander swimmingpoolen fra 06.00 til 18:00. En mængde afrikanske planter omkring poolen skygger og giver lindring for den stærke sol. Solsenge og madrasser kan fås. Ligeledes findes der håndklæder ved poolen, så medbring ikke det fra værelset. Omklædningsrum findes for damer og herrer begge med brusere. En voksen må følges med børn under 12 år.
 • Bordtennis: Bordtennisbat og bolde findes til gæsterne.
 • Videos: Wildlife film vises i Morani Rummet på forespørgsel fra gæsterne.

 


Teltlejren

Zebraer og en elsdyrantilope, bag denne Grant's gazeller

Trefarvet glansstær

Saddelstork

Grøn vandslange - ikke til havebrug

Sort tamt næsehorn

Chimpanse reddet ud af Burundi af Jane Goodall 

Rothschild's giraffer