Mama  Safari
Samburu lodge
Samburu Lodge - Samburu

Samburu Lodge blev åbnet den 13. juli 1963, og befinder sig i et tæppelignende landskab med bjerge i baggrunden og vilde dyr, som kun findes her i denne region. Landskabet, de vilde dyr og vegetationen er meget forskellig fra de saftige græsarealer i de andre parker. Samburu er et sted for leopard, løve, elefant og krokodille. Det er stedet for de halvnomadiske Samburu folk. Dette er stedet med de tornede buske og åbne sletter helt ud til horisonten. Det giver dig en smag af den afrikanske ørken. Lodgen er smukt anbragt på bredden af Uaso Nyiro River, og alting i Samburu Lodge er gearet til at gøre mest muligt ud af denne spektakulære placering.

  • Restaurant - mod floden, den åbentsidede restaurant tillader gæsterne at nyde synet og lydene fra floden, mens de spiser. Alle måltider bliver serveret her.

  • Krokodille Bar - Åben mellem 16:00 og 22:00, i baren kan du se krokodillen i øjnene, mendens du drikker din sundowner. Om aftenen bliver der vist videoer med vilde dyr under nattens stjernehimmel.

  • Swimming Pool - den attraktive pool med en høst besynderlig bro over, er det perfekte sted at slappe af efter en varm dag i bushen.

  • Night Wildlife Viewing - Leopard og krokodille observation - hver aften kravler flere krokodiller op på bredden af floden til kanten af Krokodille Baren, hvor de fester over mad lagt ud til dem. På en god aften kan gæsterne også være heldige at se den sky og hemmelighedsfulde leopard uden lyd, komme til træet på den anden side af floden, hvor der er hængt et stykke kød op til den.
  • Samburudansere - Samburudansene finder sted i lodgens arena dagligt fra 14:30 til 15:00.


  • Nilvaraner på kanten af floden


    Barområdet