Mama  Safari
LAKE NAKURU LODGE  

Lake Nakuru Lodge

Lake Nakuru Lodge ligger i vidunderlandet i hjertet af et af Kenya’s vådområder med den tætteste dyrebestand (Ramsar Site), kun to timers afslappet kørsel fra Nairobi, gennem nogle af de mest spændende scenerier man kan se i hele Afrika. Den 156 km Nairobi-Nakuru tur giver den besøgende et suverænt udsyn til den majestætiske Great Rift Valley, som snor sig med en serie af søer og skovbevoksning hele vejen til den travle markedsby Nakuru. Synet er lige så imponerende for en besøgende, der tager et charterfly 25 minutters flyvetid til airstrippen i Lake Nakuru National Park i den sydlige ende af parken ved Næsehornsreservatets hovedkvarter – Naishi


Anbragt i den sydøstlige økologiske niche af parken er Lake Nakuru Lodge en oase af komfort og rigtig god service, med udsigt til både store og små flamingoer, som søen er så berømt for.

Den er en anden verden for den besøgende, og man glemmer let storbyens travlhed og jag. Lodgen falder fint ind i omgivelserne og vilde dyr græsser fredeligt tæt ved lodgen, og dette fascinerer ofte de besøgende.

Der er indkvartering til 120 personer, enten i familie værelser, hytter eller suiter. Servicen er god og findes ikke meget bedre i Kenya, som er kendt for sin venlighed.

Lodgen har et excellent køkken, som også kan servere ude så som Bush Barbecue eller Afrikansk natte og solnedgangsdrinks.

Efter en dag med oplevelser er den rummelige Mama Nikki bar et godt sted. Denne kølige Rhino Paddock Cocktail Bar har udsigt til søen og den indbydende swimmingpool.

Aften underholdning og slide shows for gæsterne er rigt varieret. Bavianklippens udsigtspunkt ligger lige ved siden af Honeymoon Hill.
Små hytter hvor man bor godt

Barområdet


Udsigt mod søen og swimmingpoolen


Ingas jacaranda

Andrés cedertræ - to af managerne


Aftenunderholdning