Mama  Safari
Lake Naivasha Country Club

Lake Naivasha Country Club 

Lake Naivasha Country Club åbnede i 1937 som samlingssted for Imperial Airways' flyvende bådservice fra Durban til London. Den  55-acre store ejendom har store grønne plæner skygget af voksne akacie træer og spredte febertræer, som strækker sig ned til søbredden. Klubben tilbyder en dejlig mix af fred i rolige omgivelser, og et varieret antal sportsaktiviteter for både den energiske og den lidt dovne. Lake Naivasha har fokus på aktiviteter og med det spraglede fugleliv betyder det, at man aldrig mangler ting, man kan foretage sig.
 
Lake Naivasha Country Club værelser


Antal værelser: 46 dobbelt værelser, 5 hytte rum, 1 executive lake cottage.
Værelsesudstyr: Den gamle komfortable arkitektur er gennemsolid  og findes i alle rum. Værelserne har alle udsigt til plænen og søen.

Lake Naivasha Country Club måltider og afslapning 
      
Spisestuen
– Den 100-sæders spisestue med dens attraktive tømmerloft er i to etager, og den er anbragt i hovedbygningen med udsigt over haven. Vinduer på tre sider giver gæsterne et fabelagtigt view af haven og ned til søen.
Flamingo Bar – Alle slags spiritus,  juice/sodavand og likører bliver serveret i baren, også rød- og hvidvin fra nærliggende vingårde bliver serveret.
Baren har åbent fra 1100 til 2400.
Græsplæneafslapning – Stole og borde er arrangeret under de kæmpestore skyggende gule febertræer. Her kan gæster bestille drinks eller kaffe men de kigger på en fuglelivet. Måske kommer en flodhest op for at græsse.
Pool Bar – Åben mellem 0900 og 1800, denne bar severer snacks fra et lille menu kort. Det kan man så nyde mellem de store måltider.
Swimming Pool – Swimmingpool og børnepool er omgivet af sin egen have. Brusere, toiletter og en bar befinder sig i skyggeområdet, tillige med stole, borde og solsenge.
Veranda View – Den brede veranda langs baren i hovedbygningen har udsigt til haven. Med sine læder og limtræstole og marmorborde, udstråler verandaen en elegant og fashionabel atmosfære.
Snooker Room –Dette ligger i forbindelse med Flamingo Bar og huser et fuldstørrelses snooker bord.
Residents Lounge – Dette store komfortable rum med sit enorme ildsted, smagfuldt møbleret med varme farver giver os en følelse af at være i en families dagligstue. Loungen er åben, så man kan se TV og Video, der er også et kortbord og ligeledes et Backgammonbord gæsterne kan bruge. Andre spil kan lånes ved henvendelse i receptionen.

Lake Naivasha Country Club Safari og ture – observation af fugle og vilde dyr

Sejlture – Både kan lejes på en exklusiv time basis til fugle observation, fisketure og ekspeditioner til  Crescent Island. En 18-sæders flad-bundet cruiser sejler hver aften på et romantisk solnedgangs krydstogt, som kombinerer den overdådige solnedgang med eksotiske drinks. For grupper eller små selskaber kan der bestilles en fuld bar, cocktails og canapeer om bord.
Fugle observation - Naivasha har den højeste koncentration af fiskeørne i hele verden og mere end 300 arter fugle er blevet observeret ved søen. Guiderne har et bredt kendskab til fuglene og deres levevis.
Crescent Island – Øen er et privat reservat, som er hjem for zebraer, gnuer, gazeller, marekatte, harer, desmerkatte og giraffer. Øen ligger mindre end 15 minutters sejlads fra hotellet.  Der er ingen hegn og ingen store rovdyr, og det er et af de få steder, hvor man kan gå til fods mellem dyrene.Indgangen

Flot udsigt fra værelserne

Haven med febertræerne

Hellige ibiser spankulerer rundt i haven

Afslapning på terrassen


Stien ned til vandet

Søbredden og flodhesten er på vej i badet