Mama  Safari
MARA SIMBA LODGE  

Mara Simba Lodge - Masai Mara

Mara Simba kom til verden ikke bare som et overnatnings sted, men også som et safari ferie sted, som den sidste lodge i Masai Mara. Vægten er lagt på det eksklusive og på komfort, Maasai atmosfæren og dekorationer indeholdende etniske design elementer fra denne stolte stamme, i hvis område lodgen er bygget. Området strækker sig over en kilometer langs Talek floden. Flodbredden er I sin oprindelige jomfruelige tilstand, mens der længere tilbage er frodige landskabs formede haver med fantastiske træer og planter, som tiltrækker farverige fugle og sommerfugle. Brede oplyste gangstier forbinder gæsteværelserne med de offentlige områder. Lodgen, med overblik over et dramatisk sving på floden, er designet til at komplementere dens naturlige rute.

Safari ophold og mere om Mara Simba Lodge

  • De 84 gæsteværelser, er arrangeret i grupper af 6 alle i naturtræ og stensætning (4 værelser i stuen, 2 på 1. sal), udgør 60 to-sengs værelser, 12 dobbelt, 4 dobbelte + single and 8 tre-sengs værelser.
  • De har alle brusebad, klinker i badeværelset.
  • I tillæg til lodgen, har Mara Simba nogle få luksus telte, hvis du skulle have lyst til at bo I et sådant.
  • Hvert rummelige værelse, som sagtens kan have en ekstra seng, har dør til en privat veranda med uforstyrret udsigt tværs over floden.
  • Alle værelserne har en glimrende udsigt fra verandaen over Talek floden og omgivelserne. 
  • Mara Simba er den eneste  safari lodge i Kenya, som har installeret spildevandsbehandlings udstyr. Udstyret er importeret fra U.S.A. Dette udstyr behandler alt spildevand til krystal klart vand, som derefter bliver brugt til vanding.

Mara Simba Lodge måltider og afslapning

  • Restaurant og bar tilbyder første klasses køkken. Baren har en afslappende og venlig atmosfære og er det ideelle sted at slappe af efter dagens sightseeing. Spiseområdet, hvor lækre retter af saftigt kød og vegetar menuer bliver serveret, og baren, har hver et stenildsted, brændpunktet for en kølig aften.
  • Måltiderne på lodgen serveres som følger:- Morgenmad er mellem 7:00 og 9:30 mens frokosten er mellem 12:30 og 14:30. Det sidste måltid på dagen, aftensmad, bliver serveret mellem 19:30 og 21:30. Værelserne udefra

Restaurantområde

Maasaidansere


GenetkatMorgenbordMaasaidansere