Mama  Safari
LANGATTA  

Langatta Giraf Center Nairobi

Girafcentret er en vidunderlig og forfriskende oplevelse, når man starter i Nairobi. Turen giver en tæt og personlig  følelse for gæsterne, og man har lejlighed til at se girafferne meget tæt på og at fodre dem.

The African Fund for Endangered Wildlife Kenya (A.F.E.W. Kenya) også kendt som Giraf Center Kenya er en ikke-statslig, ikkeprofitabel organisation, som blev started af Betty og Jock Leslie-Melville i 1979. Dette var et bud på at redde den truede  Rothschild's Giraf, som havde mistet sin naturlige eksistens i det vestlige, for at man kunne dyrke jorden, og der var kun 130 tilbage i vild tilstand. Der blev samlet penge ind og fire flokke af denne type giraffer blev flyttet til fire forskellige parker, nemlig Lake Nakuru National Park, Mwea Game Reserve, Ruma National Park og Nasalot Game Reserve. I dag er antallet af Rothschild's Giraffen oppe på omkring 500.

Formålet med Giraf Center er:

• At give fri miljømæssig uddannelse af ungdommen i Kenya
• At bevare en truet giraf art
• Support til andre bevaringsprojekter i hele Kenya.

Skovens natursti: 

 Giraf Center inviterer til at undersøge et unikt økosystem på Centrets tilstødende skov, som er en af de tilbageblevne segmenterede naturlige skove lige udenfor Nairobi by. Du vil have mulighed for at være din egen guide eller du kan hyre en guide. Den afslappede vandring begynder foran på parkeringspladsen ved Giraf Center. Brug den forklarende brochure og sti stationerne, og du vil blive bekendt med det mest almindelige planteliv i denne bevarede skov. Sporet går gradvis ned til Gogo River derefter drejer det til højre tilbage til start punktet.


The Manor - her kan man bo - det er dyrt men usædvanligt, da girafferne ofte stikker hovedet indenfor

Her oppe er der kursus for alle, der vil høre om girafferne.

Man får udleveret lidt foder, og så er det bare at gå i gang


Der er også vortesvin her i Langatta Giraf Center