Mama  Safari
Lake Naivasha
Lake Naivasha

Lake Naivasha ligger på et sted, hvor man ofte er nødt til at have et stop under alle omstændigheder. Det kan være for en frokost eller en overnatning. Sejlturen på søen er spændende, og man kan være heldig at se rigtig mange dyr og fugle på turen.

Bådture - Både udlejes per time til fugleobservationer, fisketure eller en tur til Cresent Island. En 18 sæders cruiser med fladt dæk sejler hver aften en romantisk tur, hvor der serveres eksotiske solnedgangsdrinks. Dette er ideelt for små grupper, og en komplet bar kan arrangeres om bord sammen med cocktails og kanapeer.

Fugle observation - Naivasha har den højeste koncentration af Fiskeørne i verden, og over 300 arter af fugle er blevet observeret omkring søen. Guiderne har en bred viden om fuglene og deres levevis.

Crescent Island - denne ø er et privat reservat og hjem for zebra, gnu, gazelle, marekat, hare, genet kat og giraf. Øen er mindre end 15 minutters sejltur fra hotellet. Der er ingen hegn og ingen store rovdyr og den er et af de få steder, man kan vandre mellem alle dyrene.


Flodhest i badet

Isfugl

Defassa vandbuk

Dikdik - den mindste af alle antiloper - En hensynsløs elefant sked og begravede dikdik baby. Forældrene søgte alle vegne, men de kunne ikke finde deres manglende kalv. Da det gik op for dem, hvad der var sket, vendte deres sorg til raseri, og for tage hævn  startede alle dikdik'er med at lave lorte bunker, så de kunne begrave en elefant baby.


Impalaer

Pelikaner

Vandbukke sammen med pelikaner