Mama  Safari

Big Five Kenya  

7 dage/ 6 nætter 


DAG 01 : NAIROBI 

I vil blive mødt ved ankomst til Jomo Kenyatta International Airport. Den erfarne guide vil køre jer igennem Nairobi til jeres hotel.
Overnatning : Panafric Hotel
Måltider : Morgenmad


DAG 02 : NAIROBI / MASAI MARA

Afgang 07:30 efter morgenmaden. I  skal til Masai Mara. Allerede på turen vil I se mange dyr specielt strudse, som lever tæt på menneskene. I vil også på turen se en del gazeller så som Thomson's Gazelle. Masai Mara har det hele. Det er bare svært altid at finde alle dyrene. Jeg har set både sorte næsehorn og leoparder i området. Det er dem, der er sværest at få at se. Ellers er der gnuer, zebraer, topier, koantiloper, bøfler, geparder, løver og elefanter, for bare at nævne nogle af dyrene. 
Overnatning : Mara Simba Lodge
Måltider : Morgenmad, frokost, middag 
DAG 03 :  MASAI MARA

I Masai Mara er der chance for at se alle " Big Five" som er elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard. Jeg synes, der skal være seks, for geparden har det så hårdt i forhold til de andre store katte. Den jager om dagen, og ofte stjæler hyæner, løver eller leoparder dens bytte. I Masai Mara kan I også tilkøbe varmluft ballontur. Se billederne. Prisen er på ca. 449 USD inklusiv champagnemorgenmad og safarikørsel på tilbagevejen.
Overnatning : Mara Simba Lodge
Måltider : Morgenmad, frokost, middag


DAG 04 : MASAI MARA / LAKE NAKURU

Jeg elsker Lake Nakuru. Der findes alt undtagen elefanter. Da området ikke er så stort, kan man komme rundt i det hele på to game drives. Her har man gode chancer for at se leopard. Man kan også være meget heldig, og få vilde hunde at se. De er så sjældne i Kenya, at det næsten er umuligt at få dem at se. Her er der også masser af bøfler og vandbukke. Næsehorn, begge slags, findes her, og det er rimeligt nemt at få dem at se. Her findes også bavianer, marekatte og colobus aber. Her er over 400 fuglearter.
Overnatning : Lake Nakuru Lodge 
Måltider : Morgenmad, picnic frokost, middag 

DAG 05 : LAKE NAKURU / AMBOSELI

Efter morgenmaden er der afgang til Amboseli. I denne park vil I se masser af elefanter. De har de største stødtænder af alle elefanter i Afrika. Her finder I også gnuer og kafferbøfler. Der er en masse fugle, blandt andet mange forskellige hejrer. Den største er Goliath hejren.
Overnatning : Ol Tukai Lodge 
Måltider : Morgenmad, picnic frokost, middag

DAG 06 : AMBOSELI

Dyrene i Amboseli er ret nemme at få øje på, da landskabet er ret fladt. Selvfølgelig er der beplantning, der gør det lidt vanskeligere, men geparder og hyæner er ofte ude i det fri. Nyd dagen med safarikørsel og læg mærke til alle fuglene. Prøv om I kan se saddelstorken, når den fisker i de små vandhuller. Den er meget stor og har en rød plet på brystet.
Overnatning : Ol Tukai Lodge 
Måltider : Morgenmad, frokost, middag
DAG 07 : AMBOSELI / NAIROBI

Afgang efter morgenmaden til Nairobi. I kan aftale med chaufføren/guiden, at I vil køres til Carnivore restaurant til sen frokost. Dette er ikke med i prisen på turen. Alt er grillet på kul, og det smager pragtfuldt. Af kød kan jeg oplyse, at der findes struds, oksekød, lammekød, kylling, spare ribs, og af og til krokodille. Man får først suppe, og der er også dessert. Når tiden er til det, køres I til Jomo Kenyatta Airport for hjemtransport. I kan dog også tilkøbe badeferie  i Mombasa . Se hoteller nedenfor.
Måltider : MorgenmadSkulle dette være noget for dig/jer så send mig en mail og I vil modtage mere info - se også Steder at besøge


I kan vælge badeferie efter safarien. Se to af hotellerne i omegnen af  Mombasa -  Giriama på nordkysten og Southern Palms på sydkysten

I tilbudet er medregnet: 

Lufthavnstransport med assistance.
Alle måltider nævnt i programmet.
8 sæders safari minibus eller 4 x 4Landcruisers/Landrovers med pop op tag, så man har et godt overblik og kan få gode billeder mens man er på safari. 
Engelsktalende guide/chauffør.    
Park indgangs billetter.
Chaufførens løn
Alle regeringsskatter 

Tilbudet gælder ikke:

- International flybillet  -  kan skaffes 
- Lufthavnsskatter
- Drikkepenge (cirka 5-7 USD per dag per person til chauffør/guide) 
- Drikkevarer, tobak, vasketøj og andre ting af  personlig karakter
- Måltider der ikke er angivet i ovenstående program
- Udflugter der ikke er angivet i ovenstående program 
- Visum til Kenya - fås ved indrejse - 50 USD
- Rejseforsikring
- Vaccinationer