Mama  Safari

Thailand

Cambodia

Vietnam

Denne tur går over 19 dage ( 18 nætter) - dertil kommer ud og hjemrejse.

Dag 1     

Afhentning i Bangkok lufthavn og transfer til Royal River Hotel 
Hotellet har flere gode restauranter, hvor i kan nyde aftensmaden.

Overnatning i Bangkok på Royal River Hotel

 
Dag 2 

Afhentning efter morgenmaden til en sejltur på klongerne (kanalerne) til Bang Yai, som er et område i Bangkok, og hvor næsten ingen turister kommer. I går i land og ser et tempel. Frokost på en lokal restaurant. Efter frokost besøges The Royal Boat museum. Retur til hotellet. Afhentning om aftenen til Cruise på Chao Phraya floden med stor thai buffet middag.


Måltider: Morgenmad, Frokost, Middag

Overnatning på Royal River Hotel

Dag 3 

Dagen til egne fornøjelser – man kan selv tage til week-end markedet Chatuchak, hvis man altså er der lørdag eller søndag – åbent fra 7-18 eller gøre, hvad man har lyst til.  Man kan også  vælge at besøge china town eller man drive den af ved poolen evt. med massage.

Måltider: Morgenmad

Overnatning på Royal River Hotel


Dag 4

Besøg i Ayutthaya den gamle kongeby. Den ligger 80 km nord for Bangkok. Frokost på en lokal restaurant.

Måltider: Morgenmad, Frokost

Overnatning på Royal River Hotel

Dag 5 

Efter morgenmaden besøges Wat Pho med den liggende Buddha. Han er 46m lang og 15m høj.
Efter Wat Pho besøges Grand Palace. Husk nobel påklædning.  Ingen badesandaler  skørt/bukser til knæene og  skuldrene dækket  (t-shirt med kort ærme er ok) - Her er hovedattraktionen The Emerald Buddha  -  han er dog ikke lavet af  smaragd men af jade - han er sølle 48 cm høj.

Måltider: Morgenmad

Overnatning på Royal River Hotel

Dag 6    

07:30 afhentning på hotellet. Nu går det over land 250 km (3 ½ time) til Aranya Prathet .
11:00 Ankomst til grænsen til Cambodia. Først checker man ud af Thailand ved den thailandske grænsepost. Derefter går man et kort stykke over til den cambodianske grænsestation. Her udfyldes en indrejse formular og der betales 1000 THB for at få udstedt et visum. Når dette er overstået, forlades bygningen og jeres cambodianske lokalguide kommer jer i møde og viser jer hen til den ventende  bil/minibus. Byen på Cambodia siden hedder Poipet.

12:00 Transfer til Battambang. Frokost på en lokal restaurant og middag på hotellet.

Måltider: Morgenmad, Frokost, Middag

Indkvartering i Cambodia Battambang Hotel La Villa

Dag 7    

Fuld dags rundvisning i Battambang og de tilstødende områder, inklusiv Phnom Banan, en indfødt landsby ol. Vær opmærksom på at vejene er meget dårlige.

Frokost på en lokal restaurant.

Måltider: Morgenmad, Frokost

Overnatning på Hotel La Villa.

Dag 8

Tur til Pailin via Treng. Vejen til Pailin er meget dårlig, den er dog ved at blive repareret, men har man dårlig ryg skip turen, selvom den er meget interessant. Man ser stadig skilte med advarsel for landminer hele ruten langs vejen. Frokost på en lokal restaurant i Pailin.

Måltider: Morgenmad, Frokost

Overnatning på Hotel La Villa.

Dag 9 

Klokken 7:30 skal I med båd fra Battambang til Siem Reap via Tonie Lap. I skal starte tidligt med morgenmaden (tal med personalet). Sejlturen tager 6 ½ time, og den er formidabel. I vil se flydende landsbyer, og de lokale vil stå af og på i små både, med deres pakkenelliker. Transfer og check ind på centralt beliggende Turist Hotel  nær centrum. Eftermiddags udflugt til Angkor Wat og Phnom Bakhen.

Måltider: Morgenmad, Frokost

Indkvartering i Siem Reap Somadevi Angkor Hotel 


Dag 10 

Efter morgenmaden besøger I Angkor Thom komplexet inkluderet er også den sydlige gate af Angkor Thom og Bayon, Baphoun,  Elefant Terrasserne, Leper King Terrasse, og det Kongelige Palads område. I fortsætter med at udforske den maleriske Ta Prohm, som næsten forsvandt ind i junglen, et mærkeligt uforglemmeligt og eksotisk sceneri. De fantastiske trærødder, der skubber sig vej gennem stenblokkene til templet i en slags omfavnelse, vækker følelser for en besøgende, som man aldrig glemmer. Om eftermiddagen besøges Preah Khan det dybe jungle tempel, Øst Mebon og Pre Rup.

Måltider: Morgenmad, Frokost

Indkvartering: Somadevi Angkor Hotel

Dag 11   

Om morgenen køres ud i naturen til Banteay Srei, for at besøge det smukkeste af alle tempelruinerne. Banteay Srei ligger ca. 22km udenfor Siem Reap.  Efter dette besøg skal I på det lokale marked i Siem Reap.

Måltider: Morgenmad, Frokost

Indkvartering: Somadevi Angkor Hotel
Dag 12 

Hele dagen til afslapning eller til at foretage noget på egen hånd. Jeg kan foreslå en helikoptertur, der i skrivende øjeblik koster 110 USD per person for 10-12 minutters flyvning over Angkor Wat.  Dertil kommer transport til og fra  landingspladsen.  Denne kan aftales og betales  hos  jeres chauffør.

Måltider: Morgenmad

Indkvartering: Somadevi Angkor Hotel

Dag 13 

Vi bliver hentet og kørt til afgang med fly til Vietnam, Hanoi om aftenen. I bliver mødt ved ankomst og kørt til jeres hotel.  

Måltider: Morgenmad

Indkvartering: i Hanoi Majestic Salute Hotel / Deluxe værelse
Dag 14  

I afhentes om morgenen og transporteres til Halong Bay. Vel ankommet om bord på Halong Jasmine sættes sejl, og I sejler gennem bugten mens frokosten bliver serveret. I passerer ind i den magiske bugt, hvor tusinder af skulpturlignende kalkstens øer rejser sig i bølgerne som dragetænder. Efter frokosten tager I en kort vandretur til et højdepunkt med en fantastisk udsigt over bugten med Halong Jasmines gyldne sejl, I svømmer ved en stille strand og tager solbad på dækket. Senere på eftermiddagen besøger I en interessant fiskerlandsby, hvor I kommer i kontakt med fiskere, der har levet her gennem tre generationer. Ved solnedgangstid nyder I en cocktail mens I ser solen gå ned,  og derefter slapper I af i Jamines restaurant.

Måltider: Morgenmad, Frokost, Middag

Indkvartering: i Halong Bay Jasmine / Premium kabine

Dag 15 

Efter morgenmaden overføres I til jeres dagturs båd, med privat besætning, og I sejler til bugtens mest uberørte områder. I svømmer i fredelige omgivelser, og sejler i kajak eller tømmerflåde. Frokosten serveres om bord af jeres private køkkenchef. I returnerer til Jasmine for at overnatte.

Måltider: Morgenmad, Frokost, Middag

Indkvartering: Jasmine Junk / Premium kabine


Dag 16 

I hilser dagen med Tai Chi gymnastik med mulighed for at se solen stå op over bugten. Efter en kop kaffe eller te med en muffin sejles I til en kalkstensgrotte. Derefter tilbage til Jasmine og I får det sidste glimt af Halong Bay mens I krydser tilbage til dokken. På denne del af turen serveres brunch.

Transfer til Hanoi og I bliver sat af ved jeres hotel.  Middag får I på en lokal restaurant.

Måltider: Morgenmad, Brunch, Middag

Indkvartering: i Hanoi igen i Majestic Salute Hotel / Deluxe værelse

Dag 17   

En fuld dags city tour i den charmerende hovedstad Hanoi, med sine okkergule bygninger fra kolonitiden og alléer med fine træer og mange søer. I besøger The One Pillar Pagode, moderne formet som en lotusblomst på sin stilk. Den kommer frem fra vandet hvilende på en enkelt stensøjle. Indeni er der en statue af Barmhjertighedens Gudinde med sine legendariske  ”tusinde arme og tusinde øjne”. Derfra find vej til Litteratur Templet for at få et overblik over Hanois kultur og historie. 
Om eftermiddagen slentrer I gennem det Gamle Kvarter med 36 gader opkaldt efter 36 varer, som bruges af de lokale,  og I besøger Hoa Lo Prison, altså fængslet, berømt i Amerika med navnet Hanoi Hilton, det er også kendt som Helvedeshullet. I besøger The Lake of Restored Sword ( lokalt kaldet Hoan Kiem Lake ) og dens Ngoc Son Tempel

Denne aften skal I nyde et vand dukke show. Dette er en unik Nordvietnamesisk kunstart med  specielt designede scener fra det jævne liv, og med mange episoder fra national historien. Frokost og Middag på en lokal restaurant.

Måltider: Morgenmad, Frokost, Middag

Indkvartering: Majestic Salute Hotel / Deluxe værelseDag 18 

Omkring klokken 09:00 møder I en berømt lokal køkkenchef fra Hanoi. Denne ældre dame har arvet en speciel form for kogekunst fra sin mor, som før i tiden var køkkenchef på Franske Ambassador i Hanoi i 1950’erne. I tager til et interessant  marked med køkkenchefen for at nyde den travle atmosfære på det daglige lokale Hang Be marked, I får mulighed for at lære, hvordan man vælger friske ingredienser. Efter indkøb af råvarerne følges I med hende til hendes madlavningssted, for at få en privat demonstration i kogekunst. Frokost med hvad I har tilberedt. Resten af dagen til egne oplevelser. Middag serveres i en lokal restaurant.

Måltider: Morgenmad, Frokost, Middag

Indkvartering: Majestic Salute Hotel / Deluxe værelse

Dag 19 

Transport til lufthavnen meget tidligt, for at tage tilbage til Thailand med ankomst til BKK. Det kan være nødvendigt at bestille take away breakfast på hotellet. Fra Bangkok kan I tage hjem til København eller I kan  slappe af ved stranden i nogle dage.

Måltider: Morgenmad


Skulle dette være noget for dig/jer så send mig en mail og I vil modtage mere info og prisen


NOTE: Check-in tid på alle hoteller er 14:00 og check-out 12:00
              Cambodiansk visum fås ved ankomst til grænsen             
              Visum til Vietnam ikke nødvendigt
              Visum til Thailand
ikke nødvendigt

I tilbudet er medregnet: 

Hotel overnatning med daglig morgenmad, som nævnt i programmet.

Transfers ved transporter og udflugter.

Sightseeing med engelsktalende guider.

Entreer og bådtransport som beskrevet.

Fly Siem Reap  til Hanoi  ( REP - HAN )


Fly Hanoi til Bangkok  ( HAN - BKK  )  hvis I flyver med Air Asia er kun 15 kg indchecket bagage tilladt - håndbagage tæller ikke - det koster 5 USD per kilo overvægt

Måltider som beskrevet.

Specielle aktiviteter som beskrevet i programmet.

Tilbudet gælder ikke:


Internationale fly CPH-BKK-CPH.       Kan skaffes hvis ønsket

Visum der hvor det behøves

Andre måltider samt drikkevarer.

Lufthavnsskatter/afgifter

Drikkepenge - 3-5 USD per person per dag

Rejseforsikring

Personlige udgifter

Alle tidligt check-in og sent check-out tillæg

Andre services, som ikke er nævnt i programmet og i  "I tilbudet er medregnet"