Mama  Safari
Carnivore
Carnivore Restaurant

At spise i Carnivore er en helt enestående oplevelse. Denne åbne grill restaurant er blevet et standard stoppested. Enhver type kød man kan forestille sig, inkluderet 4 slags vildt bliver grillet på lange Maasai spyd, og så bliver det skåret ved bordet. Denne kæmpe trækulsgrill dominerer indgangen til restauranten.
Tjenerne bærer spydene rundt i restauranten, og de skærer ubegrænsede mængder af kød på de opvarmede jern tallerkener. Et bredt udvalg af salat, grønsagstilbehør, og en varietet af eksotiske saucer serveres til kødet. Dessert og kaffe følger derefter. Det komplette måltid, der inkluderer også en suppe, dog ingen drikkevarer, er til fast pris.
Den berømte Carnivore Dawa cocktail blev introduceret i Kenya af Carnivore. Dawa på Kiswahili betyder medicin eller  en opkvikkende helsedrik. The Carnivore "Dawa" er tillavet for at fugte, forfriske og skærpe smagsløgene. 

Hele samlingen af kød - lammekølle og svineskank, dyrekøller, oksestykker, mørbrad, spare ribs, pølser, kyllingevinger og nyrer.
Krokodille - Kødet bliver konstant dryppet og drejet til det er perfekt. Kødet er saftigt og tilpas krydret. 

Menu kortet


Et af de store grillsteder


Ved bordet med to fade med dressing og salat


Udsmykning i den lille have - hulepindsvin

En ørn også udsmykning